KONTAKT
Extra bemanning för restaurang eller event?

vem är jag?

Michaela Hamrelius

Kock, kallskänka, köksmästare och egenföretagare är de yrken som bäst stämmer in på mig just idag. Jag har tidigare även varit reseledare, dansare, dekoratör, säljare och inköpare m.m.

"Att ha många strängar på sin lyra" och "Att ha många bollar i luften" är uttryck som bland annat beskriver mig. Jag gillar att kunna många olika saker, att lära sig nytt och att ständigt hitta nya utmaningar.

Efter många år som kock och köksmästare på olika typer av kök valde jag vägen att frilansa. Idag hjälper jag många restauranger med bemanning, både paniklösningar och längre vikariat. Jag har också gjort ett flertal event i blandad storlek (ex. Way out west, Scandinavian Mixed, nylansering Volvo osv.) och bröllop, fester, företagskick-off:er m.m. Min styrka som kock är min breda erfarenhet och förmåga att kunna arbeta på alla positioner i ett kök. Jag är effektiv, noggrann och tycker det är viktigt att leverera en bra produkt oavsett gäst. Jag har jobbat i det lilla köket med trånga ytor och i det stora med stor maskinpark. Jag är lika van att producera fine-dining i tält som skolmat i ett industriellt kök. Jag brinner för det ekologiska, hållbara och gröna men älskar att bränna av en stek på eldad kol eller filéa en vacker rödspätta.

Mina tidigare uppdrag har bland annat varit:

  • Mats Nordström (Quality Catering)

  • Restaurang Felicia

  • Roots foodmarket

  • Särö Blomstermåla

  • Restaurang Freadal

  • Sjömagasinet

  • Vallda Golf & Country

  • Restaurang Ginas (Hedin Group HK)

  • Nääs Slotts bröllop 

  • med fler

  • samt ett flertal event (Volvo trucks, Volvo cars, WoW, Scandinavian Mixed, Gothia Cup m.fl.)

Jag har även examen från Handelshögskolan i företagsekonomi med inriktning organisation, ledarskap och personal. Jag har tidigare bedrivit verksamheter inom andra serviceyrken och brinner för god service och effektivitet för att uppnå lönsamhet i de verksamheter jag jobbar för. Jag har utbildning inom dryckeskunskap och kan också bistå med rådgivning inom dryck och service.

Jag jobbar gärna med Er som behöver någon form av hjälp med er restaurang! Jag tar konsulttimpeng och på så sätt betalar ni bara för arbetstiden och slipper arbetsgivaravgifter, sjuklön, pension, försäkring m.m. Det blir enkelt för er och ni slipper känna er fast med personal under sämre tider.

Hör av er så kan vi se vad vi hittar för någon lösning som passar Er!

Jag jobbar främst i Göteborgsområdet, Kungsbacka, Varberg med omnejd.

Michaela Hamrelius